OM OS

OM VAE

Vestsjællands Auto & Elektro blev stiftet i 1981 af Gerhard Hansen, der stadig i dag driver værkstedet på Ndr. Ringgade i Slagelse.

I årenes løb har autoværkstedet udviklet sig til også at have specialer, inden for veteranbiler og senest el- og hybridbiler. Derudover har Gerhards speciale i teknisk og elektronisk fejlsøgning gjort Vestsjællands Auto & Elektro til en attraktiv læreplads.

DU FÅR EN SUND BIL

Hos os vil du opleve, at din bil bliver sundere. Gerhard er ekspert i at forlænge bilens levetid og ydeevne. Du vil samtidig få rådgivning om, hvordan du passer bedst på din bil, så den kører bedre og længere.

Vi starter hver opgave med at spørge ind til dit problem for at kunne forkorte fejlsøgningsprocessen. Når vi har en god ide om, hvad der er galt med din bil, vil vi hurtigere finde frem til problemet og løse det hurtigere og bedre.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du vælger vores værksted. Vi møder dig altid med et smil og sørger for, at vi sammen får en god dialog – også undervejs i reparationen.

Vi sætter kort sagt en ære i, at tingene er i orden!

ET LILLE PORTRÆT AF MANDEN BAG DET HELE

Gerhard er begejstret for biler. Han har altid været optaget af at forstå bilernes mekanik og elsker at dykke ned i de mekaniske og elektroniske komponenter og se, hvordan de virker.

Gerhard har hænderne rigtigt skruet på og har det bedst med praktisk arbejde. Han vil gerne have hænderne i motoren. Og han ved, hvordan en motor skal lyde!

Når han får en bil ind på værkstedet, lytter han grundigt til motoren for at vurdere, om den fungerer, som den skal. Det giver ham et bedre udgangspunkt for at kunne løse problemerne.

Om det, siger han selv:

Jeg har mere end 40 års erfaring med biler og forståelsen for deres mekanik falder mig efterhånden meget naturligt”.

Hos Gerhard er du og din bil i trygge hænder. Han gør en dyd ud af, at du får en god oplevelse og en sundere og bedre bil.

3 hurtige facts

  • Gerhard Hansen ejer værkstedet og driver det sammen med Kim som er udlært hos Vestsjællands Auto og Elektro
  • Værkstedet er placeret i Slagelse, hvor det har eksisteret i 40 år.
  • Vi er specialiseret i bilelektronik.