DÆK

SKIFT AF DÆK

Hvad enten du mangler vinterdæk, sommerdæk eller nye fælge, så kan vi hos Vestsjællands Auto & Elektro tilbyde montering og rådgivning. Du kan medbringe dine egne dæk eller lade os anskaffe igennem vores leverandører af kvalitetsdæk. Uanset hvad, så kan vi klare det til konkurrencedygtige priser.

 

HVORNÅR ER DET TID TIL AT SKIFTE DÆK?

Der er ikke noget lovkrav om, at du skal skifte til sommerdæk i Danmark. Vi anbefaler dog altid, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk. Kører du med dine vinterdæk hele året, vil de slides meget hurtigt, fordi de er lavet af en blødere gummiblanding.

På de fleste dæk er der en slideindikator. Når du kommer ind på værkstedet, vil vi rådgive dig i, hvordan du selv tjekker den, så du i fremtiden selv kan vurdere, hvornår det er tid til at skifte dæk.

 

HVAD BETYDER DÆKTRYKKET?

Dæktrykket betyder meget for dækkenes levetid, og måden de bliver slidt på. Kører du med for lavt dæktryk, slides dine dæk meget på siden af dækket. Kører du med for højt dæktryk, slides dækket på midten.

Dæktrykket har også betydning for din brændstoføkonomi. Med for lavt dæktryk, kører du ganske enkelt kortere på literen.

I helt nye biler, er der automatisk dæktrykovervågning, der kontrollerer om dæktrykket er korrekt. Du kan også tjekke dæktryk på landets tankstationer, men hvis du er i tvivl, gør vi det gerne for dig.

 

HVILKE DÆK PASSER TIL MIN BIL?

Vi foretager dækskift på alle biler. Find din bil på www.alcar.dk og se hvilke dæk, der passer til din bil og spørg os om et tilbud.

 
 

HYPPIGE OPGAVER

  • Skift af fælge
  • Sommerdæk og vinterdæk
  • Udskiftning af støddæmpere
  • Afbalancering af hjul
  • Styretøjsudmåling

Ring og få et tilbud

58 52 64 64